Dagelijkse ondersteuning

Stilstaan bij wat je doet en wat het effect daarvan is, is essentieel in een leerproces.

Je ontwikkeldoel knippen we op in kleine, haalbare stappen van concreet en waarneembaar gedrag. Daarmee ga je aan de slag in de dagelijkse praktijk. E-coaching stimuleert dat je stelselmatig één minuut per dag reflecteert op je voortgang met je ontwikkeldoel. Ter ondersteuning krijg je daarvoor op een eigen gekozen tijdstip een reminder per sms waarbij je direct je reflectie kunt vastleggen. Je geeft je tevredenheid aan met een of meer sterren en licht kort toe wat je dacht, deed en voelde en wat het effect was. Deze dagelijkse bewustwording is een krachtige ondersteuning bij je ontwikkelproces.

Daarnaast identificeren we de voor jou spannende momenten en onderzoeken wat jou op die momenten kan helpen. Dit alles leggen we vast in jouw eigen werkomgeving van een online-platform. Kort voor zo’n spannend moment krijg je op je telefoon de herinnering aan wat je zal helpen, juist in time!

Je stelt ook een persoonlijk feedbackteam samen, zij laten jou weten welke voortgang ze zien. Door je sociale omgeving in de vorm van je feedbackteam te betrekken bij jouw ontwikkelproces wordt het effect versterkt. Ook je feedbackteam krijgt een reminder en de gelegenheid meteen de feedback vast te leggen.

Voor deze dagelijkse E-coaching maken we gebruik van de technologie van Perflectie. Op het online platform van Perflectie kun je zelf de voortgang in je ontwikkeling volgen. Je bent eigenaar van je eigen proces en kunt op elk moment je ontwikkeldoel aanpassen, de frequentie of het tijdstip van de reminders aanpassen, of de samenstelling van je feedbackteam wijzigen.