Burn-out

Bij een burn-out voel je je gedurende langere tijd uitgeput, zowel in lichaam als in geest. Je ziet op tegen zaken waar je voorheen je hand niet voor omdraaide en ook leuke dingen zijn je te veel en bieden daarom geen plezier en ontspanning meer. Burn-out komt meestal voor bij mensen die de lat voor zichzelf zeer hoog leggen en die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Ze steken heel veel energie in hun werk, waarbij ze helaas vergeten een deel van die energie te reserveren en te investeren in zichzelf. De batterij raakt leeg.

Toepassing van Reattach heeft tot doel jouw stressniveau zodanig te verlagen dat je beter slaapt, minder last hebt van negatieve gedachten en een hernieuwde energie ervaart. Dit draagt er aan bij dat je sneller herstelt van je burn-out of voorkomt dat een dreigende burn-out doorzet.

Cliënten voelen weer voldoende energie om de oorzaak van de (dreigende) burn-out aan te pakken, hebben een realistisch perspectief op hun situatie en melden dat zij nu eindelijk in staat zijn om -zónder schuldgevoel- betere en gezondere keuzes voor zichzelf te maken.